Oppsal Fotball

Oppsal Fotball

Med nærmere 1250 medlemmer er Oppsal Fotball ikke bare den største klubben i Oppsal Idrettsforening, men også en av de største i Oslo Fotballkrets.  

Foto: Morten Schau

Oppsal Håndball

Oppsal Håndball er tilbake på toppnivå, og med flotte treningsforhold i Oppsal Arena har vi nå en av Norges største og beste ungdomsavdelinger. 

Allidrett

Allidrett

Allidretten ble etablert i 1989 og holder nå til på Trasop Skole. Her tilbys idrettslig lek og moro for barn i alderen 4 – 6 år ca en gang i uka. Dyktige trenere sørger for et variert opplegg både ute og inne. 

 

Cricket

Oppsal Cricket ble innlemmet i alliansen i 2012 og er siste tilskudd på stammen. Laget spiller i 2. divisjon og selv om de ikke trener på Oppsal Arena, er det en gjeng lokale spillere som nå har fått tilknytning til klubben vår.

Oppsal Basket

Oppsal Basket

I 1972 valgte Oslo Basketballklubb å gå inn i Oppsal IF. I dag består Oppsal Basket av ca 360 medlemmer.  

Oppsal Hockey

Oppsal Hockey

Oppsal Hockey er en entusiastisk gjeng rutinerte hockeyspillere på seniornivå. Laget spiller og trener i Lørenhallen. Selv om det er lenge siden vi hadde treningsforhold å tilby på Oppsal, har allikevel laget valgt å forbli i klubben.

 

Oppsal Orientering

Oppsal Orientering

Det har vært drevet orientering i Oppsal Idrettsforening siden 1940 og utøverne har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. 

Oppsal Ski

Oppsal Ski

Som nærmeste nabo til Østmarka har ski stått på programmet i Oppsal Idrettsforening siden starten for 100 år siden. 

Oppsal Idrettsforening Vetlandsveien 49, 0671 Oslo | For veibeskrivelse til Oppsal Arena Klikk her for kart